Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Верхньорогачицька територіальна громада

10.09.2024 16:40

+3 цифрові документи в Дії

3d8163ce-a550-4473-ace9-22b437993bce.jpg

+3 нові документи в Дії😍Відтепер завжди під рукою свідоцтва про шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені

Вчора запустили шлюб онлайн і потурбувалися, щоб документ про одруження завжди був під рукою. Не переривайте шухляди, щоб знайти свідоцтва, наприклад, коли підтверджуєте зміну прізвища, працевлаштовуєтесь або забираєте посилку дружини на Укрпошті. Кілька кліків у застосунку — і показали свідоцтво про шлюб🫶🏻

Переконайтеся, що використовуєте останню версію Дії та підтягуйте просто в смартфон свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу та зміну імені.

Також спрощуємо процес додавання в Дію свідоцтва про народження дитини.

Документ підтягуватиметься автоматично за податковим номером.

Просто авторизуйтесь у застосунку — і воно з’явиться в переліку документів. Це особливо актуально батькам, які змінювали особисті дані після народження дитини. Й абсолютно не важливо, скільки років вашій малечі — 3 чи 23.

Зверніть увагу, свідоцтва підтягуються автоматично, якщо інформація про податковий номер є в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян. Свідоцтва доступні для всіх громадян України віком 14+, які мають верифікований податковий номер.

Автоматизуємо, щоб клік — і все під рукою, а головне — без помилок!

Щоб ви займалися життям, а не бюрократією🤍

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно Міністерством юстиції України, Державним підприємством «Національні інформаційні системи» та ДРАЦС за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.